• Arkiv

  • Kalender

    augusti 2024
    m ti o to f l s
    « Jul    
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  

Komplettering till BEDRÄGERIET INOM REGION VÄSTERNORRLAND;PCR-testet kan döda dig – och kan användas för att vaccinera dig (och alla som förnekar detta är en dåre) SVERIGE GRANSKAS 2024 08 06

 

 

PCR-testet kan döda dig – och kan användas för att vaccinera dig (och alla som förnekar detta är en dåre)

 

Komplettering till BEDRÄGERIET INOM REGION VÄSTERNORRLAND; Stabsläget under hösten 2023 är och var en del av det planerade kriminella utifrån ekonomiska incitament PCR TEST BEDRÄGERIET….  SVERIGE GRANSKAS 2024 08 06

 

 

Från: [email protected] <[email protected]>
Skickat: den 6 augusti 2024 16:30

 

Till: ‘fb.region.västernorrland’ <[email protected]>; ‘Birgit Johansson’ <[email protected]>; ‘Glenn Nordlund’ <[email protected]>; ‘Elina Backlund Arab’ <[email protected]>; ‘Anna Proos Strandh’ <[email protected]>; ‘Sara Nylund’ <[email protected]>; ‘Kjell Bergkvist’ <[email protected]>; ‘Jan Olov Häggström’ <[email protected]>

 

Kopia: ‘Krister Bjermert’ <[email protected]>; ‘Hanna Wahlund’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Anne Opel’ <[email protected]>; ‘Jenny Edling’ <[email protected]>; ‘Eva Klingefors’ <[email protected]>; ‘Björn Hammarskjöld’ <[email protected]>; ‘Maria Strandberg’ <[email protected]>; ‘Madeleine Blix’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘YRSA’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>

 

Ämne: Komplettering till BEDRÄGERIET INOM REGION VÄSTERNORRLAND; PCR-testet kan döda dig – och kan användas för att vaccinera dig (och alla som förnekar detta är en dåre)
Prioritet: Hög

 

Denna delgivning är officiellt publicerad

 

Till arbetsgivaren/ politiken inom den självstyrande under lagarna Region Västernorrland

PCR-testet kan döda dig – och kan användas för att vaccinera dig (och alla som förnekar detta är en dåre)

 

Ingen Region i Sverige – oavsett hur liten/stor eller inflytelserikt – är över lagen således är att åtfölja och fullständig rättssäkert säkerställa att lag åtföljes av de anställda åvilar arbetsgivaren/ politiken. Har du/ni annan uppfattning äger du/ni bevisbördan att bevisa det motsatta mycket skyndsamt.

 

Denna delgivning om synnerligen mycket allvarliga planerade kriminella brottsmisstankar utifrån ekonomiska incitament i skattefinansierad verksamhet inom hälso- och sjukvårdens verksamhet, i de anställdas led,  i den självstyrande under lagarna Region Västernorrland ska i laga ordning registreras av registrator därtill ska fullständiga kontaktuppgifter på handläggaren och dagboksblad skickas med vändande epost till [email protected]

 

Vänligen bekräfta att det inspelade samtalet med regionfullmäktiges ordf. Birgit Johansson ä fullt återhörningsbart, det inspelade samtalet kan också laddas ner vid denna länk

https://www.jottacloud.com/s/271730861edcac54065bc1637fce5cc53dd

 

 

Sekretessprövning; ingen sekretess då ärende är av synnerligen mycket stort intresse för allmänheten, skattebetalarna och väljarna’

 

 

2024-08-06

 

Komplettering till BEDRÄGERIET INOM REGION VÄSTERNORRLAND; PCR-testet kan döda dig – och kan användas för att vaccinera dig (och alla som förnekar detta är en dåre)

Det inspelade samtalet med regionfullmäktiges ordf. Birgit Johansson finns också officiellt publicerat här

Regionfullmäktige ordf Birgit Johansson Region Västernorrland

https://rumble.com/v4gmw26-regionfullmktige-ordf-birgit-johansson-region-vsternorrland.html

 

 

 

PCR-testet kan döda dig – och kan användas för att vaccinera dig (och alla som förnekar detta är en dåre)

 

Publicerat 2024-08-06 maskinöversättning, källa till den publicerade artikeln

https://expose-news.com/2024/08/06/the-pcr-test-can-kill-you/

citat

 

PCR-testet kan döda dig – och kan användas för att vaccinera dig (och alla som förnekar detta är en dåre)

 

Dr. Vernon Coleman skrev denna artikel för tre och ett halvt år sedan och varnade för farorna med PCR-tester och deras missbruk. Han citerade fall där testet orsakade hälsoproblem som cerebrospinalvätskeläckage och till och med död. Varför insisterade de på att använda dem?

”Vi vet alla nu att PCR-tester är värdelösa för att hitta fall av covid-19 men väldigt bra på att hjälpa regeringar att hålla oss i våra egna hem i husarrest”, skrev han.

Formulärets överkant

 

Av Dr. Vernon Coleman

Första gången publicerad 9 februari 2021

Redan från början av 2020 lockade mina artiklar och videor om covid en enorm mängd övergrepp.

Men den artikel som verkade locka till mest misshandel var en där jag varnade för farorna med PCR-testet. Journalister och programföretag som inte skulle veta vad de skulle göra med en vetenskaplig artikel om de fick en, hoppade upp och ner med stor indignation. Jag blev förtalad för att ha sagt något sådant.

Men nu när fler och fler läkare sent börjar vakna upp till det faktum att det inte fanns någon pandemi, att covid bara var den årliga influensan och att det hårt marknadsförda vaccinet inte fungerar och är farligt, är det dags att ta en ny titt vid bevisen om PCR-testet. (För ordens skull har jag en en-tums tjock hög med vetenskapliga artiklar som bevisar att PCR-testet är farligt och kan vara dödligt. Märkligt nog verkar dessa vetenskapliga referenser ha försvunnit från internet – eller är åtminstone svåra att hitta.)

Vi alla vet nu att PCR-tester är värdelösa
för att hitta fall av covid-19 men väldigt bra på att hjälpa regeringar att hålla oss i våra egna hem i husarrest. I vissa delar av världen är PCR-testerna förbjudna som helt värdelösa. Jag förklarade exakt vad som är fel med dessa missbrukade tester i en artikel på denna webbplats som subtilt kallas ” PCR-testet är värdelöst för Covid-19 (men användbart för sneda regeringar) ”.

Det stora problemet är förstås att den brittiska regeringen, till exempel, medvetet ignorerar WHO:s riktlinjer och gör testet på ett snett sätt som i en rättvis och förnuftig värld skulle leda till att Johnson, Hancock och deras rådgivare trängdes in i docka.

Du skulle få lika bra resultat om du bara delade in människor i två grupper: de med vokal i efternamnet och de utan vokal, och sedan meddelade att de med vokalen alla hade covid-19 och resten behövde alla byta namn inom sju dagar eller betala böter.

Så, alla med fungerande hjärnvävnad vet att PCR-testet är värdelöst, förutom av politiska skäl, och att hela testprogrammet är en oförskämt dyr och störande förödelse. Endast statsråd, vetenskapliga rådgivare och pseudojournalister på eländiga BBC tycker att PCR-tester är värdefulla. Visste du förresten att regeringen påstås ha anställt 900 konsulter för att hjälpa till med test- och spårningsprogrammet? Konsulterna får 1 000 pund per dag vardera, men vad de gör för det kan jag inte föreställa mig. Det är £900 000 per dag. Jag misstänker att 99,99 % av befolkningen skulle vara lyckligare om de 900 000 punden per dag spenderades på tandläkare.

Men det är inte hälften. De flesta verkar ha accepterat behovet av regelbundna PCR-tester. Faktum är att folk i Storbritannien står i kö för att få det gjort så ofta som möjligt – som om de får någon form av spänning av att en helt främling stoppar in något i en kroppsöppning – trycker in det så långt det går och vrider det ungefär lite, och sedan dra ut den och tjafsa iväg utan så mycket som ”tack så mycket, jag ringer dig imorgon så äter vi middag och gör det igen.”

Det talas om att barn ska ha dagliga tester, men jag har inte kunnat hitta några bevis för att detta skulle vara en bra idé för någon annan än den enormt lönsamma industrin som nu är involverad i att tillverka och titta på svabbarna.

Vad ingen någonsin nämner är att PCR-testerna är farliga och kan, om de görs felaktigt, orsaka olidlig smärta. Det är förmodligen därför vissa länder inte gillar dem. Det råder verkligen en hel del förvirring om hur långt pinnen ska gå. (Eller ska det vara Klaus Schwab.) I Australien är riktlinjerna att provtagningspinnen bara ska gå några centimeter upp i näsborren men nasofaryngeala pinnprover kan gå mycket längre. United States Department of Health and Human Services säger att pinnen ska nå ett djup som är lika med avståndet från näsborrarna till den yttre öppningen av örat. Det är ett stort avstånd. I Ottawa, Kanada, är rekommendationen hälften så långt.

I oktober förra året (2020) rapporterade jag om minst ett fall där en frisk individ hade märkt att cerebrospinalvätska rann ut ur näsan efter ett invasivt PCR-test. Det är verkligen inget du vill ska hända. Den berörda kvinnan, som var i 40-årsåldern, gjorde ett PCR-näsprov och gick senare till en läkare och klagade över kräkningar, rinnande näsa, huvudvärk och stel nacke. Pseudojournalisterna på BBC kan, om de är intresserade av fakta, hitta detaljerna i JAMA Otolaryngology Head and Neck Surgery . Kirurger fann att vätskan som rinner ner i hennes näsa var cerebrospinalvätska – vätskan som skyddar hjärnan.
Sedan var det fallet som accepterades för The Medical Journal of Australia den 4 december men som jag inte tror har publicerats ännu. Detta rapporterade en frisk 67-årig kvinna som hade cerebrospinalvätska som kom ner i näsan och symtomen på hjärnhinneinflammation. Detta efter ett covid-19 svabbprov. Hur många dödas – särskilt på vårdhem – av detta värdelösa och farliga test?

Författarna till tidningen uppgav att ”teknikerna för djupa nasala och nasofaryngeala pinnprover lätt kan förväxlas.” De erbjuder instruktioner för dem som genomför testerna. Här är en del av deras instruktioner: ”Det involverar införande av en pinne i näshålan i ett plan mellan näsöppningen och den externa hörselgången på patienten, vilket kan betraktas som det horisontella planet för förhållandet till ytanatomi . Detta gör det möjligt att föra in pinnen parallellt med näsgolvet, vilket skulle undvika skador på de mellersta turbinerna. Svabbar som förs in uppåt i näshålan (större än 30 grader) har inte bara en risk att inte få ett adekvat diagnostiskt prov från den önskade nässlemhinnan och nasofarynxen utan utsätter också patienten för en större risk att skada den tunna och ömtåliga områden på skallbasen (fastsättning av den mellersta turbinat och cribriform platta) som är överlägsna och anterior till sphenoid sinus ostium.” Det finns sedan en illustration för svabbning och författarna drar slutsatsen: ”Vi uppmanar till att denna vinkel inte överskrids när man utför diagnostiska tester eftersom det utsätter patienten för den största risken för allvarliga biverkningar.”

Får jag föreslå att alla som har ett PCR-test bör se till att personen som håller pinnen har studerat och förstått dessa instruktioner – och kommer att följa dem.

I Tripura blödde en tre dagar gammal baby ihjäl efter ett näsprov. I Saudiarabien dog ett arton månader gammalt barn efter att en provpinne gick sönder inuti hans näshåla. Dessa är inte säkra tester. Barn blir traumatiserade av dessa otroligt invasiva tester. Det här är inte säkra procedurer och de görs ofta av människor som vet lika mycket om medicin och mänsklig anatomi som jag vet om att köra en ubåt – även om jag har sett Ice Station Zebra med Patrick McGoohan, och den filmen med Gene Hackman och Denzel Washington i den. Och det var Red October med Sean Connery. Egentligen, när jag tänker efter, vet jag nog mycket mer om ubåtar än vad den genomsnittliga test- och spårtestaren kan om anatomi.

En hel del saker har förbryllat mig med PCR-testet.

För det första, varför i helvete måste de trycka pinnen så långt upp i näsan på dig – och så nära din hjärna? Var finns det obestridliga vetenskapliga beviset för att alla små covid-19 buggar samlas där uppe av någon anledning? Gillar de bortre ställen? Normalt, om du har en bugg i näsan, kommer det att vara i näsan. Var finns det solida beviset på att testet bara fungerar om ett prov tas från en plats så långt upp i näsan att vävnaden där uppe förmodligen talar ett annat språk och bara kommer hem en gång om året? Eftersom dessa tester nu utförs av människor som inte är läkare eller sjuksköterskor eller förmodligen ens pojkscouter, behöver vi några bevis för att testet är viktigt. Egentligen, eftersom testerna ger fler falska positiva än verkliga positiva, är de helt klart ett slöseri med tid i alla fall och det skulle vara lika vettigt om testpinnen fördes in i naveln och fick en bra twizzle där.

För det andra publicerade forskare vid Johns Hopkins University i USA en studie som beskriver en enhet som har utvecklats. Det är en liten, stjärnformad mikroenhet som kan leverera ett läkemedel. Enheterna är inte större än en dammfläck men innehåller en metallkärna belagd med värmekänsligt paraffinvax. I mitten av kärnan finns läkemedlet.

Nu vet vi att ungefär hälften av amerikanerna är ovilliga att få covid-19-vaccination.

Jag tror att denna dolda injektionsteknik skulle kunna användas för att vaccinera människor genom nasala eller anala PCR-pinnar. Är det därför anala pinnprover introduceras? Förfarandet fungerar bäst på tarmvävnad.

Detta kan användas för att leverera ett vaccin till människor utan deras vetskap eller samtycke.

Människor som tror att de just testas kan få mRNA-stöten.

Kommer det att hända?

Hur fan skulle vi veta det?

Myndigheterna samlar redan in namn och uppgifter om personer som har tackat nej till vaccinet. Planerar de att använda PCR-testet för de som vägrar vaccination?

Vi kan inte lita på regeringen eller dess rådgivare.
Vi kan inte lita på mainstreammedia. Vi kan definitivt inte lita på BBC som har ekonomiska kopplingar till Bill och Melinda Gates Foundation och som för länge sedan förrådde oss. Vi kan bara lita på varandra.

Att ge vaccin nasalt är inget nytt.
Barn får ibland influensavaccinet sprayat i näsan – det är förresten ett levande försvagat vaccin. Dämpad betyder att den är svagare. Men det kan förstås döda mormor. Personligen kan jag använda grejerna för att rensa avloppet, men jag skulle inte spruta det upp i näsan på ett barn.

Och du borde kanske veta detta: näsvaccinationer används redan på nötkreatur.

Vernon Coleman har varnat för farliga mediciner och medicinska procedurer i över 50 år. Hans bok ”Hur du slutar att din läkare dödar dig” finns tillgänglig via bokhandeln på http://www.vernoncoleman.com Hans första bok om läkare och läkemedelsföretag, ‘The Medicine Men’, publicerades första gången 1975 och en ny pocketversion finns tillgänglig från samma bokhandel.

 

Slut citat

 

 

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare. bloggproffs.se/

 

SVERIGE GRANSKAS

https://swebbtube.se/c/knapptryckarna_channel/videos

https://www.brighteon.com/ channels/sverigegranskas

 

SVERIGE GRANSKAS nu också på TWITTER

https://twitter.com/SverigeGranskas

 

SVERIGE GRANSKAS nu också på RUMBLE

https://rumble.com/c/c-3348662

 

Sverige

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (internationellt 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

Från: [email protected] <[email protected]>
Skickat: den 6 augusti 2024 10:30
Till: ‘fb.region.västernorrland’ <[email protected]>; ‘Birgit Johansson’ <[email protected]>; ‘Glenn Nordlund’ <[email protected]>; ‘Elina Backlund Arab’ <[email protected]>; ‘Anna Proos Strandh’ <[email protected]>; ‘Sara Nylund’ <[email protected]>; ‘Kjell Bergkvist’ <[email protected]>; ‘Jan Olov Häggström’ <[email protected]>
Kopia: ‘Krister Bjermert’ <[email protected]>; ‘Hanna Wahlund’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Anne Opel’ <[email protected]>; ‘Jenny Edling’ <[email protected]>; ‘Eva Klingefors’ <[email protected]>; ‘Björn Hammarskjöld’ <[email protected]>; ‘Maria Strandberg’ <[email protected]>; ‘Madeleine Blix’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘YRSA’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>
Ämne: BEDRÄGERIET INOM REGION VÄSTERNORRLAND; Stabsläget under hösten 2023 är och var en del av det planerade kriminella utifrån ekonomiska incitament PCR TEST BEDRÄGERIET….
Prioritet: Hög

 

Denna delgivning är offentligt publicerat

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/08/06/region-vasternorrland-bedrageriet-stabslaget-under-hosten-2023-ar-och-var-en-del-av-det-planerade-kriminella-utifran-ekonomiska-incitament-pcr-test-bedrageriet-sverige-granskas-2024-08-06/

 

Till arbetsgivaren/ politiken inom den självstyrande under lagarna Region Västernorrland

 

Ingen Region i Sverige – oavsett hur liten/stor eller inflytelserikt – är över lagen således är att åtfölja och fullständig rättssäkert säkerställa att lag åtföljes av de anställda åvilar arbetsgivaren/ politiken. Har du/ni annan uppfattning äger du/ni bevisbördan att bevisa det motsatta mycket skyndsamt.

 

Denna delgivning om synnerligen mycket allvarliga planerade kriminella brottsmisstankar utifrån ekonomiska incitament i skattefinansierad verksamhet inom hälso- och sjukvårdens verksamhet, i de anställdas led,  i den självstyrande under lagarna Region Västernorrland ska i laga ordning registreras av registrator därtill ska fullständiga kontaktuppgifter på handläggaren och dagboksblad skickas med vändande epost till [email protected]

 

Vänligen bekräfta att det inspelade samtalet med regionfullmäktiges ordf. Birgit Johansson ä fullt återhörningsbart, det inspelade samtalet kan också laddas ner vid denna länk

https://www.jottacloud.com/s/271730861edcac54065bc1637fce5cc53dd

 

 

Sekretessprövning; ingen sekretess då ärende är av synnerligen mycket stort intresse för allmänheten, skattebetalarna och väljarna’

 

 

2024-08-06

 

 

BEDRÄGERIETINOM REGION VÄSTERNORRLAND Stabsläget under hösten 2023 är och var en del av det planerade kriminella utifrån ekonomiska incitament PCR TEST BEDRÄGERIET, som fått dödlig effekt för mänskligheten, är ytterligare ett synnerligen mycket allvarligt planerat kriminellt BEDRÄGERI mot allmänheten, skattebetalarna och väljarna inom den självstyrande under lagarna Region Västernorrland.

 

Stabsläget under hösten 2023 utgick i grunden utifrån det planerade kriminella utifrån gigantisk ekonomiska incitament  PCR TEST BEDRÄGERIET som fått dödlig effekt för mänskligheten och nationen Sveriges folk, anstiftaren i grunden var/ är WHO terror agenda, alltså en främmande makt WHO TERROR AGENDA med det planerade kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET i akt, mening och syfte att försätta allmänheten, skattebetalarna och väljarna inom den självstyrande under lagarna Region Västernorrland.

 

Skräck och Rädsla skapas genom detta planerade kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET vid stabsläget på Regionsjukhuset i Sundsvall under hösten 2023 i akt, mening och syfte att bana ytterligare väg för de så kallade ”vaccinerna” som enda lösningen, notera särskilt att i grunden en skräck och rädsla taktik som var väl beprövad sedan tidigare i samband med den så kallade pandemin som anstiftaren WHO TERROR AGENDA använt synnerligen mycket framgångsrikt mot mänskligheten i detsamma syftet som de anställda inom den självstyrande under lagarna Region Västernorrland nu använder i samband med stabsläget vid Regionsjukhuset i Sundsvall hösten 2023.

 

Du/ni läser mer om denna händelse här via dessa länkar

https://www.rvn.se/sv/Om-regionen/Aktuellt-i-Region-Vasternorrland/Nyheter/stabslage-pa-sjukhuset-i-sundsvall/

 

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/besoksforbud-och-stabslage-pa-sundsvalls-sjukhus-snabb-okning-av-covidpatienter–o2urwo

 

https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2023/10/besoksforbud-och-stabslage-pa-sundsvalls-sjukhus-efter-covidutbrott/

 

 

ALLMÄNT KÄNT SEDAN 2020-07-21 OM DET KRIMINELLA PLANERADE UTIFRÅN EKONOMISKA INCITAMENT PCR TEST BEDRÄGERIET I SVERIGE INOM ALLA 21 REGIONER I SVERIGE; INKLUSIVE DEN SJÄLVSTYRANDE UNDER LAGARNA REGION VÄSTERNORRLAND

 

Arbetsgivaren/ politiken inom den självstyrande under lagarna Region Västernorrland är sedan mången gång informerad och upplysta/delgivna om detta gigantiska planerade kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET som fått dödlig effekt för mänskligheten, och som användes återigen vid stabsläget vid Regionsjukhuset i Sundsvall hösten 2023, följande fakta och bevis är således väl känt av arbetsgivaren/ politiken sedan 2020-07-21, citat

 

Folkhälsomyndigheten (FHM) i Sverige publicerade den 21 juli 2020 en vägledning till Sveriges regioner angående kriterier för bedömning av smittfrihet vid Covid-19. (Artikelnummer 20110.) Vägledningen uppdaterades den 30 november 2020.

Inledningsvis fastslår FHM följande:

 

”PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus kan inte skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret och därför kan man inte använda denna test för att avgöra om någon är smittsam eller inte.”

 

Slut citat

 

FHM:s Vägledning om kriterier för bedömning av smittfrihet vid covid-19 finner du/ni här

https://www.jottacloud.com/s/27168a5b0cc034940b890f08c8131c96505/thumbs

 

Sammanfattning 1 sida finner du/ni här

https://www.jottacloud.com/s/271d8ad849263f0413385778ce8133c38b2/thumbs

 

 

”VACCINERAD” personal blir sjuka, trots att dessa är ”vaccinerade” med de så kallad ”vaccinerna”/ biovapen som skadar och dödar, som skulle vara säkra och effektiva, de 42 som isolerades vid stabsläget hösten 2023 var förmodligen alla ”vaccinerade” och således är stabsläget förorsakat av dels a) det planerade kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET och dels b) av de så kallade ”vaccinerna”/ biovapen som skadar och dödar mänskligheten generellt och systematiskt.

 

 

Noteras särskilt;

 

Brottsbalken

Enligt Brottsbalken ska sådana synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar utifrån gigantiska ekonomiska incitament, uppsåt finnes, som PCR TEST BEDRÄGERIET, anmälas till rättsvårdande myndighet polis och åklagare, se BROTTSBALKEN 23 kap. 6 §.

 

6 §   Den som underlåter att i tid anmäla eller annars avslöja ett förestående eller pågående brott ska, i de fall det är särskilt föreskrivet, dömas för underlåtenhet att avslöja brottet enligt vad som är föreskrivet för den som medverkat endast i mindre mån till sådant brott. Högre straff än fängelse i två år får dock inte dömas ut. I de fall det är särskilt föreskrivet ska för underlåtenhet att avslöja brott även den dömas som inte haft uppsåt till men borde ha insett att brottet var förestående eller pågick.

 

Källa till ovan citerat

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-och-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/brottsbalk-1962700_sfs-1962-700/#K23

 

 

Noteras särskilt

 

Arbetsgivaren/ politiken ska i deras uppdrag vara opartiska, sakliga och objektivt och därtill säkerställa att lag åtföljes dels av de anställda och särskilt av arbetsgivaren/ politiken, så har bevisligen inte säkerställts inom den självstyrande under lagarna Region Västernorrland.

 

 

Kom särskilt ihåg följande inspelade samtal och bevis med anställda, regionfullmäktiges ordförande Birgit Johansson och regionfullmäktige ledamot Jan-Olov Häggström, lyssna noga på dessa bevis och fakta utifrån vad som delgivits idag och sedan tidigare till den självstyrande under lagarna Region Västernorrland

 

Region Västernorrland Birgit Johansson regionfullmäktige ordf. 2024 03 01

Bifogas som bifogad mp3 filen Region Västernorrland…….

KAN OCKSÅ LADDAS NER OCH ÅTERHÖRAS VIA DENNA LÄNK

https://www.jottacloud.com/s/271730861edcac54065bc1637fce5cc53dd

 

 

 

Region Västernorrland bedriver bedrägeri…

https://rumble.com/v3x88n4-region-vsternorrland-verksamhetschef-malin-plantin-sjblom.html

 

 

DET INSPELADE SAMTALET MED REGION VÄSTERNORRLANDS TF HÄLSO- & SJUKVÅRDSDIREKTÖR ANDERS SYLVAN

https://rumble.com/v3ui61v-det-inspelade-samtalet-med-region-vsternorrlads-tf-hlso-and-sjukvrdsfirektr.html

 

 

Region Västernorrland smittskyddsläkare Maria Tempe

https://rumble.com/v3t3077-region-vsternorrland-smittskyddslkare-maria-tempe.html

 

 

Region Västernorrland hycklarnas paradis tills motsatsen är bevisad.

https://rumble.com/v3l8b8y-region-vsternorrland-hycklarnas-paradis-tills-motsatsen-r-bevisad..html

 

 

SVERIGE GRANSKAS Region Västernorrland verksamhetschef Krister Bjermert 2023 08 09

https://rumble.com/v35vsys-sverige-granskas-region-vsternorrland-verksamhetschef-krister-bjermert-2023.html

 

 

 

 

 

 

Begär mycket skyndsamt svar på följande frågeställningar

 

  1. Kommer presidiet i regionfullmäktige utifrån arbetsgivare ansvaret, som politiken äger, göra anmälan till rättsvårdande myndighet, polismyndighet och Åklagarmyndighet utifrån av vad som delgivits denna dag och tidigare från undertecknad? Noteras ska att arbetsgivaren/ politiken kan inte delegera ner detta till anställda utifrån att arbetsgivaren/ politiken äger arbetsgivare ansvaret över de anställda och ska säkerställa att anställda åtfölja lag inom den självstyrande under lagarna Region Västernorrland.

 

  1. Kommer presidiet i regionfullmäktige säkerställa fullständig rättssäker handläggning i sakfrågan om de 42 isolerade på Regionsjukhuset i Sundsvall under hösten 2023 att fakta och bevis tillställes undertecknad om hur många av dessa 42 isolerade var/ är ”vaccinerade” med de toxiska genterapierna modRNA injektionerna som den självstyrande under lagarna Region Västernorrland PLANERAT OCH BEDRÄGLIGT marknadsförts som vanliga vaccin, vilket dessa så kallad ”vaccinerna” bevisligen inte är?

 

  1. Utifrån denna video publicerad 2024-08-04 stoppa inom den självstyrande under lagarna Region Västernorrland kommer presidiet i regionfullmäktige stoppa dessa skadande och dödande ”vaccinerna”?

 

Maskinöversättning, citat

 

Covid Vaccine Inventor Blows Whistle: ”mRNA var utformad för att avfolka världen”

Covid-vaccinet var utformat för att sterilisera massorna och avfolka världen, enligt uppfinnaren av det olyckliga Oxford Covid-vaccinet som har blåst visselpipan på elitens verkliga agenda bakom injektionerna. Medan mainstream-media fortsätter att tjäna sina herrar och undertrycka sanningen, kommer högt placerade visselblåsare fram för att avslöja vad de vet om vad som verkligen hände bakom kulisserna under plandemin.

https://x.com/tpvsean/status/1820111342293983451

 

 

  1. Kommer presidiet i regionfullmäktige säkerställa att STOPPA ALLA PCR TESTERNA som fortfarande används inom den självstyrande under lagarna Region Västernorrland och informera / upplysa utifrån den informations och upplysningsplikt som lagstiftaren ålagt arbetsgivaren/ politiken och därav informera och upplysa skattebetalarna och väljarna om vad spetsspecialist sakkunnighetsmyndigheten Folkhälsomyndigheten i deras Vägledningar redan 2020-07-21 till alla 21 Regioner inklusive den självstyrande under lagarna Region Västernorrland?

                   

  1. Kommer presidiet i regionfullmäktige opartisk, sakligt och objektivt säkerställa att alla som har BLOD PÅ SINA HÄNDER dvs. har kriminellt och planerat varit delaktiga i och därmed är medskyldiga till inom den självstyrande under lagarna Region Västernorrland det planerade kriminella utifrån ekonomiska incitament i skattefinansierad verksamhet PCR TEST BEDRÄGERIET som fått dödlig effekt för mänskligheten och därmed är delaktiga i och medskyldiga till ett gigantiskt HÖGFÖRRÄDERI tillsamman med anstiftaren den främmande makten WHO TERROR agendan, WHO som är till 80 % finansierat av privata intressen, anmälas av presidiet i regionfullmäktige till rättsvårdande myndighet?

 

  1. Om presidiet i regionfullmäktige har annan uppfattning utifrån vad som delgives denna dag och delgivits tidigare äger presidiet i regionfullmäktige inom den självstyrande under lagarna Region Västernorrland BEVISBÖRDAN att bevisa det motsatta mycket skyndsamt dock senast 2024-08-09 kl. 17:00 till underteckna i epost skrivelse som är av er ett beslut i laga ordning fattat av arbetsgivaren/politiken / presidiet i regionfullmäktige och av er undertecknat.

 

 

LÄS MER OM FAKTA/ BEVIS

Du/ni läser mera om fakta, bevis om bl.a. ”vaccinerna”/ biovapen GLOBAL DÖDLIGHET LIGGER PÅ 35 MILJONER – DETTA TA ÄR ETT FOLKMORD SOM UTSPELAR SIG  och Alla delaktiga i och medskyldiga till det kriminella planerade PCR TEST BEDRÄGERIET har BLOD PÅ SINA HÄNDER av den 5 augusti 2024 16:20 som bl.a. den självstyrande under lagarna arbetsgivaren/ politiken och de anställda delgavs om igår.

 

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare. bloggproffs.se/

 

SVERIGE GRANSKAS

https://swebbtube.se/c/knapptryckarna_channel/videos

https://www.brighteon.com/ channels/sverigegranskas

 

SVERIGE GRANSKAS nu också på TWITTER

https://twitter.com/SverigeGranskas

 

SVERIGE GRANSKAS nu också på RUMBLE

https://rumble.com/c/c-3348662

 

Sverige

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (internationellt 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

Från: [email protected] <[email protected]>
Skickat: den 5 augusti 2024 16:20
Till:[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Elsa Widding’ <[email protected]>; ‘Lars Hedengran’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Registrator Riksdagsförvaltningen’ <[email protected]>; ‘Talmannen’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘fb.region.västernorrland’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Jan Olov Häggström’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Eva Klingefors’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]
Kopia: ‘YRSA’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Katerina Janouch’ <[email protected]>; ‘Willgert Mikael’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Matikainen Lennart’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>
Ämne: Alla delaktiga i och medskyldiga till det kriminella planerade PCR TEST BEDRÄGERIET har BLOD PÅ SINA HÄNDER
Prioritet: Hög

 

Denna delgivning är officiellt publicerad här

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/08/05/alla-delaktiga-i-och-medskyldiga-till-det-kriminella-planerade-pcr-test-bedrageriet-har-blod-pa-sina-hander-sverige-granskas-2024-08-05/

 

SVERIGE GRANSKAS DELGER

 

Alla delaktiga i och medskyldiga till det kriminella planerade PCR TEST BEDRÄGERIET har BLOD PÅ SINA HÄNDER

 

Det största medicinska och politiska bedrägeriet i mänsklighetens historia.

 

Denna delgivning från SVERIGE GRANSKAS ska i laga ordning registreras av registrator, begär fullständiga kontaktuppgivter på handläggaren och dagboksblad i vändande epost till [email protected]

 

Sekretessprövning; inges sekretess då informationen, upplysningen och delgivningen är av synnerligen mycket stort rättssäkerhets intresse för alla skattebetalare i Sverige

 

2024-08-05

 

SANNINGEN SKA FRAM I LJUSET

Alla delaktiga i och medskyldiga till det kriminella planerade PCR TEST BEDRÄGERIET har BLOD PÅ SINA HÄNDER

Det största medicinska och politiska bedrägeriet i mänsklighetens historia.

Utan PCR TEST BEDRÄGERIET INGEN PANDEMI

 

Det kriminella planerade PCR TEST BEDRÄGERIET har fått dödliga effekter för mänskligheten och nationen Sveriges folk, har du/ni annan uppfattning bevisa det motsatta OFFENTLIGT mycket skyndsamt, dock senast 2024-08-09 kl. 17:00.

 

 

 

Publicera artikel 2024-08-04 delger bl.a. om följande, maskinöversättning, citat

Forskning har visat att Covid-19-vaccinerna är 98 gånger värre än Sars-Cov-2-viruset. Covid-vaccinet ökar risken för cancer med 10 000%.

https://patientmaktpatientcv.substack.com/p/court-order-to-prosecute-bill-gates

 

 

 

Läs den bifogade PDF filen

Öppet brev till grundaren av SWEBBTV och ansvarige utgivaren Mikael Willgert och experten Lars Bern 2024-07-26

Publicerat offentligt här

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/07/26/swebbtv-oppet-brev-till-grundaren-av-swebbtv-och-ansvarige-utgivaren-mikael-willgert-och-experten-lars-bern-2024-07-26-sverige-granskas/

 

 

 

Citat

SVERIGE GRANSKAS DELGER; DETTA ÄR ETT FOLKMORD SOM UTSPELAR SIG /  DET KRIMINELLA PLANERADE PCR TEST BEDRÄGERIET HAR FÅTT DÖDLIG EFFEKT FÖR MÄNSKLIGHETEN

 

 

2024-08-01 MÅSTE SES video intervjun om Biovapen injektionerna som marknadsfördes som vanliga vaccin, maskinöversättning, citat

GLOBAL DÖDLIGHET LIGGER PÅ 35 MILJONER – DETTA TA ÄR ETT FOLKMORD SOM UTSPELAR SIG

I det här avsnittet pratar jag med VAERS-experten Albert Benavides om det pågående VAERS-databedrägeriet. Han visar bevis på hur systemet skrubbas för att täcka upp sanna skador och dödlighet. Alberts nuvarande chockerande uppskattningar av global dödlighet ligger på 35 miljoner döda. Detta är ett folkmord som utspelar sig.

 

Se videon och läs artikeln

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/vaers-coverup-of-covid19-bioweapon?

 

https://rumble.com/v593ffx-vaers-coverup-of-covid19-bioweapon-mortality-conversation-with-albert-benav.html

 

 

 

DET KRIMINELLA PLANERADE PCR TEST BEDRÄGERIET ALLMÄNT KÄNT REDAN 2020-07-21 AV FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN, SVERIGES ALLA 21 REGIONER, SVERIGES REGERING, SVERIGES RIKSDAG & DERAS MEDLÖPARE I DET VÄRSTA KRIMINELLA BEDRÄGERIET I SVERIGES HISTORIA MOT SKATTEBETALARNA

 

Alla politiska partierna i Sveriges riksdag, före valet 2022 och efter valet 2022, utan stöd i svensk grundlag Regeringsformen, således en maffia av FALSKA PROFETER som beskyddar det planerade kriminella utifrån gigantiska ekonomiska incitament PCT TEST BEDRÄGERIET som fått dödlig effekt för mänskligheten, så även den partilöse riksdagsledamoten Elsa Widding.

 

 

 

HELA KORTHUSET FALLER TOTALT SAMMAN MED DET KRIMINELLA PLANERADE PCR TEST BEDRÄGERIET SOM FÅTT DÖDLIG EFFEKT FÖR MÄNSKLIGHETEN

 

Läs detta mycket viktiga

Öppet brev till grundaren av SWEBBTV och ansvarige utgivaren Mikael Willgert och experten Lars Bern 2024-07-26 — SVERIGE GRANSKAS 

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/07/26/swebbtv-oppet-brev-till-grundaren-av-swebbtv-och-ansvarige-utgivaren-mikael-willgert-och-experten-lars-bern-2024-07-26-sverige-granskas/

 

 

 

SANNINGEN, FAKTA & BEVIS

Citat

Folkhälsomyndigheten (FHM) i Sverige publicerade den 21 juli 2020 en vägledning till Sveriges regioner angående kriterier för bedömning av smittfrihet vid Covid-19. (Artikelnummer 20110.) Vägledningen uppdaterades den 30 november 2020.

Inledningsvis fastslår FHM följande:

”PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus kan inte skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret och därför kan man inte använda denna test för att avgöra om någon är smittsam eller inte.”

Läs mer om Det stora bedrägeriet: utan PCR-testerna ingen pandemi — av  Margareta Skantze

 

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/02/14/det-stora-bedrageriet-utan-pcr-testerna-ingen-pandemi-av-margareta-skantze-2024-04-13/

 

 

 

PÅMINNELSE & Delgivning från SVERIGE GRANSKAS till Socialutskottet och Justitieutskottet i Sveriges Riksdag och till riksdagsledamot Elsa Widding( partilös oberoende) Sveriges Riksdag 2024-07-18

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/07/18/paminnelse-delgivning-fran-sverige-granskas-till-socialutskottet-och-justitieutskottet-i-sveriges-riksdag-och-till-riksdagsledamot-elsa-widding-partilos-oberoende-sveriges-riksdag-2024-07-18/

 

 

riksdagsledamot Elsa Widding –  SVERIGE GRANSKAS DELGER DELGIVNING / PÅMINNELSE TILL SVERIGES RIKSDAG riksdagsledamot Elsa Widding 2024 07 10

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/07/10/riksdagsledamot-elsa-widding-sverige-granskas-delger-delgivning-paminnelse-till-sveriges-riksdag-riksdagsledamot-elsa-widding-2024-07-10/

 

 

 

PCR TEST BEDRÄGERIET HAR KOSTAT SKATTEBETALARNA MINST 36 MILJARDER enligt ass professor Björn Hammarskjöld.  ”Det här är folkmord” — SVERIGE GRANSKAS 2024 07 07

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/07/07/pcr-test-bedrageriet-har-kostat-skattebetalarna-minst-36-miljarder-och-har-fatt-dodlig-effekt-det-har-ar-folkmord-sverige-granskas-2024-07-07/

 

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/08/01/global-dodlighet-ligger-pa-35-miljoner-detta-ta-ar-ett-folkmord-som-utspelar-sig-sverige-granskas-2024-08-01/

 

 

 

Sverige Granskas på RUMBLE

https://rumble.com/c/c-3348662

 

Bildkällor

https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse3.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP.nTyHwVfEzyAjPyyqFhoKkgHaEJ%26pid%3DApi&f=1&ipt=67a4ba114e5dc05060e34e10e2c08749c407a81a0901d82ce0abfb4793574813&ipo=images

 

https://sverigesradio.se/artikel/restriktionerna-havs-den-9-februari–3

 

https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse3.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP.r5gqdP2d0Dj3yyWXJMX6_QAAAA%26pid%3DApi&f=1&ipt=ef850db02689037dd9fbfdf3f1fbf6895752ba58b372da98844940e2c54aa7cb&ipo=images

 

https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse2.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP.Otl25pw_W2Ej81GKJQkP6wHaEK%26pid%3DApi&f=1&ipt=784c1e0f58602495eb3fd4fc81023f62a044e26c7a6cb00eb1b2a8f04c3735da&ipo=images

 

 

 

Ovanstående citerat finns officiellt publicerat här

https://bakomkulisserna.biz/2024/08/02/sverige-granskas-delger-detta-ar-ett-folkmord-som-utspelar-sig-det-kriminella-planerade-pcr-test-bedrageriet-har-fatt-dodlig-effekt-for-manskligheten/

 

 

 

 

Allt började med det kriminella planerade PCR TEST BEDRÄGERIET, HELA KORTHUSET FALLER MED PCR TEST BEDRÄGERIET, SOM FÅTT DÖDLIG EFFEKT FÖR MÄNSKLIGHETEN

 

Alla delaktiga i och medskyldiga till det kriminella planerade PCR TEST BEDRÄGERIET har BLOD PÅ SINA HÄNDER

 

Det största medicinska och politiska bedrägeriet i mänsklighetens historia.

 

 

 

RIKSDAGSLEDAMOT ELSA WIDDING

 

Riksdagsledamot Elsa Widding har att leva upp till vad hon självt delgett offentligt i debatt i Sveriges riksdag  angående det planerade kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET som fått dödlig effekt för mänskligheten

 

Du/ni kan också läsa innan till, på sida 16 i första stycket i riksdagsprotokollet, citat

 

Nu är det väldigt viktigt att de ansvariga ställs till svars och att vi får reda ut vem som har gjort sig skyldig till vad i det här landet.

 

Slut citat, läs mera i riksdagens protokoll

 

SVERIGES RIKSDAG PROTOKOLL 31 MAJ DEBATT ELSA WIDDING OCH JAKOB FORSSMED 2024 05 31

https://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2024/06/SVERIGES-RIKSDAG-PROTOKOLL-31-MAJ-DEBATT-ELSA-WIDDING-OCH-JAKOB-FORSSMED-2024-05-31.pdf

 

 

 

VARFÖR UNDERLÅTER RIKSDAGSLEDAMOT ELSA WIDDING GÖRA ANMÄLNINGAR

 

Denna riksdagsledamot Elsa Widding har inte anmält det planerade kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET till Åklagarmyndigheten i Sverige, riksdagsledamot Elsa Widding har inte anmält det kriminella planerade PCR TEST BEDRÄGERIET till Konstitutionsutskottet(KU), ALLA BÖR FRÅGA SIG VARFÖR RIKSDAGSLEDAMOT ELSA WIDDING BESKYDDAR DET PLANERADE KRIMINELLA PCR TEST BEDRÄGERIET, ELLER HUR?

 

Vilket lagstöd har riksdagsledamot Elsa Widding till att underlåta anmäla det fortfarande pågående planerade kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET som fått dödlig effekt?

 

 

 

DELGIVNA OM FAKTA, BEVIS & SANNINGEN

 

PÅMINNELSE & Delgivning från SVERIGE GRANSKAS till Socialutskottet och Justitieutskottet i Sveriges Riksdag och till riksdagsledamot Elsa Widding( partilös oberoende) Sveriges Riksdag 2024-07-18

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/07/18/paminnelse-delgivning-fran-sverige-granskas-till-socialutskottet-och-justitieutskottet-i-sveriges-riksdag-och-till-riksdagsledamot-elsa-widding-partilos-oberoende-sveriges-riksdag-2024-07-18/

 

 

riksdagsledamot Elsa Widding –  SVERIGE GRANSKAS DELGER DELGIVNING / PÅMINNELSE TILL SVERIGES RIKSDAG riksdagsledamot Elsa Widding 2024 07 10

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/07/10/riksdagsledamot-elsa-widding-sverige-granskas-delger-delgivning-paminnelse-till-sveriges-riksdag-riksdagsledamot-elsa-widding-2024-07-10/

 

 

Socialdepartementet och där anställda är medskyldiga till och delaktiga i gigantiska ekonomiska Bedrägeriet med mera, tills motsatsen är  OFFENTLIGT bevisad!  SVERIGE GRANSKAS 2024 06 10

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/06/10/socialdepartementet-och-dar-anstallda-ar-medskyldiga-till-och-delaktiga-i-gigantiska-ekonomiska-bedrageriet-med-mera-tills-motsatsen-ar-offentligt-bevisad-sverige-granskas-2024-06-10/

 

 

 

UTAN PCR TEST BEDRÄGERIET INGEN PANDEMI; ÅKLAGARANMÄLAN

 

 

Se videon

https://rumble.com/v50c92u-utan-pcr-test-bedrgeriet-ingen-pandemi-klagaranmlan.html

 

 

 

UTAN DET PLANERADE KRIMINELLA PCR TEST BEDRÄGERIET INGEN PANDEMI / HELA KORTHUSET FALLER MED DET PLANERADE KRIMINELLA PCR TEST BEDRÄGERIET

 

 

Åklagarmyndigheten myndighetschef och riksåklagare Katarina Johansson Welin ÅKLAGARANMÄLAN — SVERIGE GRANSKAS 2024-06-06

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/06/07/aklagarmyndigheten-myndighetschef-och-riksaklagare-katarina-johansson-welin-aklagaranmalan-sverige-granskas-2024-06-06/

 

 

Komplettering till  Åklagaranmälan till riksåklagare och myndighetschef riksåklagare Katarina Johansson Welin; ÅKLAGARANMÄLAN av 2024-06-06 — SVERIGE GRANSKAS 2024 06 09 

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/06/09/komplettering-till-aklagaranmalan-till-riksaklagare-och-myndighetschef-riksaklagare-katarina-johansson-welin-aklagaranmalan-av-2024-06-06-sverige-granskas-2024-06-09/

 

 

 

 

Nürnberg koden

Nürnbergkoden etablerades efter andra världskriget som den etiska och juridiska standarden för medicinsk forskning på människor i hela världen.

 

Vi måste återgå till Nürnbergstandarden – som för övrigt aldrig skulle ha tillåtit att experimentella EUA-vacciner gavs till någon utan fullständigt informerat samtycke, vilket skedde under covid-19. En klinisk prövning som innebär någon som helst risk måste ha ett informerat samtycke från försökspersonen.

 

 

Att efter 2020-07-21, se i texten nedan om varför,  fortsätta att med det kriminella planerade icke vetenskapliga och icke tillförlitliga PCR TEST BEDRÄGERIET i Sverige är ett uppenbart planerat kriminellt brott mot bl.a. Nürnberg koden

 

 

 

MYCKET VÄRRE ÄN VAD SOM SKEDDE I NAZITYSKLAND OCH UNDER ANDRA VÄRLDSKRIGET; NU GLOBAL DÖDLIGHET PÅ 35 MILJONER, PCR TEST BEDRÄGERIET HAR FÅTT DÖDLIG EFFEKT

 

Mycket värre än vad som skedde i Nazityskland, du förstår efter tagit del av det största medicinska och politiska bedrägeriet i mänsklighetens historia.

 

DET KRIMINELLA PLANERADE PCR TEST BEDRÄGERIET ALLMÄNT KÄNT REDAN 2020-07-21 AV FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN, SVERIGES ALLA 21 REGIONER, SVERIGES REGERING, SVERIGES RIKSDAG & DERAS MEDLÖPARE I DET VÄRSTA KRIMINELLA BEDRÄGERIET I SVERIGES HISTORIA MOT SKATTEBETALARNA

 

 

 

 

REDAN 2020-07-21 ÄR DET ALLMÄNT KÄNT OM DET STÖRSTA BEDRÄGERIET I SVERIGES HISTORIA MOT SKATTEBETALARNA

 

Nu är det väldigt viktigt att de ansvariga ställs till svars och att vi får reda ut vem som har gjort sig skyldig till vad i det här landet.

 

Det största medicinska och politiska bedrägeriet i mänsklighetens historia.

 

Citat

Folkhälsomyndigheten (FHM) i Sverige publicerade den 21 juli 2020 en vägledning till Sveriges regioner angående kriterier för bedömning av smittfrihet vid Covid-19. (Artikelnummer 20110.) Vägledningen uppdaterades den 30 november 2020.

Inledningsvis fastslår FHM följande:

”PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus kan inte skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret och därför kan man inte använda denna test för att avgöra om någon är smittsam eller inte.”

Läs mer om Det stora bedrägeriet: utan PCR-testerna ingen pandemi — av  Margareta Skantze

 

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/02/14/det-stora-bedrageriet-utan-pcr-testerna-ingen-pandemi-av-margareta-skantze-2024-04-13/

 

 

 

 

Det största medicinska och politiska bedrägeriet i mänsklighetens historia.

Riksdagsledamot Elsa Widding har bevisligen delgett till nationen Sveriges Folk i direktsänd riksdagsdebatt med socialminister Jacob Forssmed, citat

 

Nu är det väldigt viktigt att de ansvariga ställs till svars och att vi får reda ut vem som har gjort sig skyldig till vad i det här landet.

 

 

Noteras särskilt

PCR TEST BEDRÄGERIET HAR KOSTAT SKATTEBETALARNA MINST 36 MILJARDER enligt ass professor Björn Hammarskjöld.  ”Det här är folkmord” — SVERIGE GRANSKAS 2024 07 07

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/07/07/pcr-test-bedrageriet-har-kostat-skattebetalarna-minst-36-miljarder-och-har-fatt-dodlig-effekt-det-har-ar-folkmord-sverige-granskas-2024-07-07/

 

 

 

 

KOM SÄRSKILT IHÅG DEN VÄRLDSKÄNDE ADVOKATEN DR REINER FUELLMICH

 

Advokat Reiner Fuellmich  i artikel av 2020 10 03, citat

Dr. Reiner Fuellmich kunde berätta mer om PCR-testet:

 

”Detta PCR-test är den enda grunden för, i Tyskland, men också över hela världen, att fastställa att vi har att göra med en pandemi. PCR-testerna kan inte och får inte användas för att avgöra om vi har att göra med en infektion.

De är inte godkända för diagnostiska ändamål, och de kan inte heller det. De kan inte hitta någon infektion, de kan bara bestämma att ett specifikt fragment av en molekyl hittades i kroppen, men det kan vara vad som helst, det kan också vara rester, till exempel från processerna i kroppens eget immunsystems kamp mot förkylning och / eller något mer ofarligt. Testerna kan också ha en positiv effekt på papaya och andra saker, som under tiden också har skrivits om i media. Detta innebär att själva grunden, den faktiska grunden för att fastställa existensen av en pandemi, inte existerar alls ”
(uttalande av Dr. Fuellmich, här, 12: 52-13: 55).

 

Läs mer

https://bakomkulisserna.biz/2020/10/03/konkurs-pa-grund-av-corona-pandemin-en-grupptalan-av-tyska-dr-reiner-fuellmich/

 

 

Hälsning från advokat dr Reiner Fuellmich publicerat 2024-07-24

Reiner Fuellmich. 24 juli 2024. Allt vi behöver är sanningen. Sprid det.

https://rumble.com/v58gvtx-update.-reiner-fuellmich.-july-24-2024.-all-we-need-is-the-truth.-spread-it.html

 

 

Det är viktigt att få fram sanningen.

Den situation Reiner står inför, som han säger här, är uppenbart orättvis. Åklagaren har gett utrymme åt sina vittnen och nekat utrymme åt försvarets vittnen. Men detta är vidrigt för Reiner. Och det är att vi bara behöver sanningen. Glöm rättssystemet. Vi ser hur det systemet är. Det är viktigt att få fram sanningen.

 

Läs mer och se mer

https://truthsummit.substack.com/p/update-reiner-all-we-need-is-truth

 

 

 

BLOD PÅ SINA HÄNDER

 

Alla delaktiga i och medskyldiga till det kriminella planerade PCR TEST BEDRÄGERIET har BLOD PÅ SINA HÄNDER

 

2024-08-01 MÅSTE SES video intervjun om Biovapen injektionerna som marknadsfördes som vanliga vaccin, maskinöversättning, citat

GLOBAL DÖDLIGHET LIGGER PÅ 35 MILJONER – DETTA TA ÄR ETT FOLKMORD SOM UTSPELAR SIG

I det här avsnittet pratar jag med VAERS-experten Albert Benavides om det pågående VAERS-databedrägeriet. Han visar bevis på hur systemet skrubbas för att täcka upp sanna skador och dödlighet. Alberts nuvarande chockerande uppskattningar av global dödlighet ligger på 35 miljoner döda. Detta är ett folkmord som utspelar sig.

Se videon och läs artikeln

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/vaers-coverup-of-covid19-bioweapon?

 

https://rumble.com/v593ffx-vaers-coverup-of-covid19-bioweapon-mortality-conversation-with-albert-benav.html

 

 

 

OM WHO EN FRÄMMANDE MAKT SOM FINANSIERAS TILL CA 80 % AV PRIVATA EKONOMISKA INTRESSEN & BEDRIVER BEDRÄGERI VERKSAMHET / WHO ÄR BL.A. ANSTIFTARE AV DET PLANERADE KRIMINELLA PCR TEST BEDRÄGERIET SOM FÅTT DÖDLIG EFFEKT FÖR MÄNSKLIGHETEN

 

Publicerat 2024-08-05 se videon och läs artikeln

WHO är en mastodont som misslyckades kapitalt med alla aspekter av insatserna mot covid-19-pandemin.

Vänligen lyssna på den korta sammanfattningen av hur WHO vilseledde världen och arbetade för att förvärra elände, sjukhusvistelse och död. Dessutom har organisationen vilselett världen om Monkeypox ”Public Health Emergency of International Concern” och det framväxande utbrottet av fågelinfluensa som tillverkats av regeringen. Nu vill WHO ha ännu mer makt och resurser. Jag sa till Sovereignty Summit 2.0 att vi borde dra oss ur organisationen. Jag kommer inte att följa WHO-direktiv i klinisk praxis.

 

Se videon och läs mer

https://petermcculloughmd.substack.com/p/world-health-organization-fails-miserably?

 

 

MYCKET VIKTIG ARTIKEL, DU FÖRSTÅR STRAX VARFÖR

2024-08-05 delges bl.a. följande som är av särskilt intresse utifrån samhälls ansvaret för mänskligheten, publicerad artikel, läs hela, av Meryl Nass, maskinöversättning, citat

 

Bara som en påminnelse betalar USDA Kina för GOF-forskning om fågelinfluensa, just nu, i ett kontrakt som inleddes 2021, under COVID-toppen. Nu vet du varför:

 

 

 

 

 

 

 

Läs hela artikeln

https://merylnass.substack.com/p/important-with-rewritten-ending-the?

 

 

 

 

 

2024-08-05 Mycket viktig artikel, läs hela, maskinöversättning, citat

 

HUR KAN DE DÅ HÄVDA ATT ALLA VACCINER I DEN VERKLIGA VÄRLDEN ÄR SÄKRA?

 

COVID-vaccinerna var alla nackdelar. Det är oerhört pinsamt att vi har vaccinerat större delen av världen och ingen har en aning om vad den relativa varumärkessäkerheten är för vaccinerna. Det finns inte publicerat någonstans. Om de inte vet det, hur kan de då hävda att alla vacciner i den verkliga världen är säkra? Slutligen är det oetiskt att fortsätta att dölja säkerhetsuppgifterna för allmänheten. Bara för att de inte vill veta siffrorna betyder det inte att vi inte vill veta siffrorna!

Läs mer

https://kirschsubstack.com/p/the-virus-was-safer-than-the-vaccine?

 

 

 

2024-08-01 maskinöversättning, citat

Sydkoreansk studie: mRNA-injektioner ökar risken för myokardit med 620 % och Guillain-Barré med 62 %

https://expose-news.com/2024/08/01/south-korean-study-mrna-injections-increase-risk/

 

 

 

SANNINGEN GÅR INTE ATT STOPPA

Se videon publicerade 2024-07-31 om ca 3 minuter

Tyska medier medger att Unvaxxed är ”vinnare”, kräver att regeringen ”ber om ursäkt”

https://rumble.com/v596xit-german-media-admits-unvaxxed-are-winners-demands-government-apologize.html

 

Läs artikel av samma datum som delger detsamma

https://slaynews.com/news/german-media-admits-unvaxxed-winners-demands-government-apologize/

 

 

 

 

COVID BIOVAPEN INJEKTIONERNA

31 juli 2024 publicerat av  dr Ana Maria Mihalcea, MD, PhD, läs och se videos, maskinöversättning, citat       

Metaller har varit nyckelingredienser i COVID-biovapeninjektionerna och alla andra vacciner, eftersom de stöder nanotekniken för självmontering.

1500mg EDTA drar ut så mycket metaller i ett urinmetalltest på 6 timmar som visas i nedanstående testresultat – genom vilket alla dessa metaller har rensats ut ur kroppen. Här kan du lära dig om dess effekter på grafen avgiftning med EDTA

EDTA är en utmärkt molekyl för säker avgiftning av tungmetaller och den nämns i Modernas patent för att stoppa replikering av nanopartiklar. Det har studerats omfattande för dess effektivitet och säkerhet.

 

Läs och se mer

 

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/nanobots-in-covid-19-unvaccinated?

 

 

 

2024-07-30 läs hela artikeln, från Tyskland, om fakta och bevis för, maskinöversättning, citat

” Det fastställdes officiellt av dem att uttalandet, ”pandemin är en pandemi för de ovaccinerade”, inte är korrekt. Bokstavligen inte korrekt. ”

 

I en kraftfull uppmaning till ansvarsutkrävande namngav Jörges framstående personer som borde träda fram och be om ursäkt.

 

Det är alla de som förespråkade frasen ‘pandemi av de ovaccinerade’. Herr Spahn, hälsoministern. Söder, Lauterbach och Ramelow från Vänsterpartiet. Och, hör och häpna, förbundspresident Steinmeier har också propagerat för detta”, sade han. Kolumnisten uttryckte misstro och besvikelse över dessa ledare.

 

Läs mer

https://www.aussie17.com/p/stunning-segment-from-germanys-msm

 

 

 

 

Vacciner orsakade 17 miljoner dödsfall under pandemin Plus 4 fler takeaways från den största studien av överdriven dödlighet hittills

https://childrenshealthdefense.org/defender/vaccines-17-million-deaths-covid-pandemic-excess-mortality/?

 

 

2024-07-30 delger Steve Kirsch följande, läs hela artikeln maskinöversättning, citat

En närmare titt på Tjeckiens data bekräftar att mRNA-vaccinerna är för dödliga för att användas

https://kirschsubstack.com/p/a-closer-look-at-the-czech-data-confirms?

 

 

2024-07-29 Mycket Viktiga Fakta & Bevis, läs hela artikeln och begrunda sanningen och verkligheten, maskinöversättning, citat

En sammanfattning av varför uppgifterna från Tjeckien är så förödande för narrativet ”säkert och effektivt”

Guldstandarddata + enkel analysmetodik + en enorm säkerhetssignal (30 % ökad dödlighet) + 7 bekräftande studier –> episkt misslyckande för myndighetstillsyn.

 

Sammanfattning: Att hålla folkhälsodata på rekordnivå hemliga för alla vacciner resulterade sannolikt i långt över 10 miljoner dödsfall över hela världen från dessa injektioner.

 

Det stämmer: regeringar över hela världen dödade sina egna medborgare på grund av att de inte tittade på uppgifterna de samlade in efter lanseringen.

 

Allmänheten bör kräva att data på rekordnivå görs offentligt tillgängliga för alla vacciner i alla länder och stater så att detta aldrig kan hända igen. Annars kommer det att göra det.

 

Så kort sagt, vi har åtminstone ett mycket dödligt vaccin med en enorm signal som är omöjlig att missa och en nivå av inkompetens för säkerhetsövervakning av tillsynsmyndigheter som saknar motstycke.

 

Läs mer

https://kirschsubstack.com/p/a-summary-of-why-the-czech-republic?

 

 

 

Publicerad artikel, mycket förklarande text, läs och begrunda, av datum 2024-07-28, maskinöversättning

USA:s regering fyllde ekonomin med covid-låsningar för att få kontroll över befolkningen genom datainsamling och verkställighet

Covid-låsningarna uppgick till världens största och mest utarbetade ekonomiska head-fake i mänsklighetens historia.

Det lämnade hela världen mindre fri och mindre välmående, och med tömda förhoppningar om att återställa normaliteten kan ske när som helst snart. För att lägga skada på förolämpningen, tillverkar de flesta officiella institutioner falska data för att täcka upp det hela.

 

Läs mer

https://expose-news.com/2024/07/28/us-government-tanked-the-economy/

 

 

 

Publicerad artikel av 2024-07-27 maskinöversättning, citat

”Denna studie ägde rum i Turkiet, men en fysisk intervention (obligatorisk PCR-testning) utfördes för att tvinga människor att vaccineras mot sin vilja”, skriver Dr. Robert Malone.

 

Tillägger: ”Vi vet alla, efter att ha levt igenom covidkrisen, att denna intervention utfördes informellt i hela västvärlden. Dessa forskare dokumenterade bara vad regeringar och sjukhus gjorde mot människor över hela världen.”

 

Sanningen är att ”maskinen” (systemet) gjorde detta mot oss. Detta går utöver något litet oetiskt brott, eftersom användning av PCR-test för att trakassera och orsaka fysiskt obehag hos de ovaccinerade utfördes över hela världen. Följaktligen utfördes rädsla nudging som tillämpade fysiskt obehag och till och med smärta på miljontals människor över hela världen.

 

Läs mer

https://expose-news.com/2024/07/27/legislation-should-be-passed-to-control-the-abuse-of-nudging/

 

 

 

Publicerad artikel av 2024-07-26 maskinöversättning, citat

”Förbluffande” 620% högre risk för myokardit efter mRNA COVID-vaccin

En peer-reviewed studie av 9,2 miljoner sydkoreaner publicerad i Nature Communications avslöjade en 620% ökad risk för myokardit och 175% högre risk för perikardit efter mRNA COVID-19-vaccination. Forskarna noterade också ökade risker för flera autoimmuna tillstånd, särskilt efter booster doser.

https://childrenshealthdefense.org/defender/620-percent-higher-risk-myocarditis-after-mrna-covid-vaccines-korea/?

 

 

 

Publicerad artikel av datum 2024-07-26; Mycket viktigt BEVIS, läs hela artikeln, se video, maskinöversättning, citat

Moderna bekräftar kopplingen mellan COVID-mRNA-vacciner och cancer

Moderna har erkänt att dess mRNA COVID-vaccin orsakar CANCER efter att miljarder DNA-fragment hittats i flaskor med den farliga injektionen.

 

Avslöjandet gjordes efter att Dr. Robert Malone nyligen  framträdde  vid en utfrågning ”Injuries Caused by COVID-19 Vaccines” ledd av kongressledamoten Marjorie Taylor Greene (R-Ga.), där han avslöjade hur Modernas patent visar att dess (COVID) -19) ”vaccin”-flaskor innehåller miljarder DNA-fragment och andra föroreningar kopplade till fosterskador och cancer.

 

Pfizers mRNA-injektioner för covid kontaminerade också med cancerframkallande DNA-fragment

Det visar sig att Pfizers mRNA-injektion för COVID innehåller samma föroreningar. Dokumentation tillhandahölls av företaget till tillsynsmyndigheter i USA, Europa och Kanada. Dessa regulatorer raderade  den lilla notationen om SV40-sekvenser i ett uppenbart försök att dölja det för allmänheten.

 

”FDA tog inte de råa DNA-sekvenserna, rekonstruerade dessa plasmidkartor och tittade på dem själva,” förklarade Dr Malone. ”De tog bara för givet vad Pfizer hade gett dem. Och nu kommer allt detta ut på grund av vad dessa forskare fann.”

 

Personer på hög nivå inom både Moderna och Pfizer måste ha känt till detta, säger Dr Malone, och de potentiella konsekvenserna för mottagarna av injektionerna är ”allt som är förknippat med DNA-skador, dvs. fosterskador och cancer är de mest anmärkningsvärda”.

 

Läs mer

https://expose-news.com/2024/07/26/moderna-confirms-link-between-covid-mrna-vaccines-and-cancer/

 

 

2024-07-30 läs hela artikeln, maskinöversättning, citat

Grafen bekräftat i tandbedövningar av University of Colorado

 

Denna bekräftelse från Colorado är mycket meningsfull, eftersom samma självmonterande nanoteknik som vi hittade i COVID-biovapnen är inom tandbedövningsmedel. Jag visade också mikroskopi av många barnvacciner, insulin och andra injicerbara läkemedel.

 

Vi, oroliga forskare och läkare runt om i världen, har hela tiden haft rätt i våra varningar, och gradvis rigorösa vetenskapliga utvärderingar från välrenommerade universitet bevisar detta. Frågan är vad mänskligheten kommer att göra åt det? Hur kan du fortsätta att ignorera det självklara medan skada görs mot våra medmänniskor?

Läs mer

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/breaking-news-graphene-confirmed?

 

 

MÅSTE SES; du förstår varför efter att sett den, dr ANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD intervjuar dr Pedro Chavez maskinöversättning, citat

Blue Tooth Mac Adressfenomen från Covid 19 Shots -Samtal med Dr. Pedro Chavez

I det här avsnittet talar jag med Dr Pedro Chavez, ordförande för COMUSAV från Mexiko. Dr Chavez förklarar sin forskning om MAC-adressfenomenet hos COVID19-vaccinerade och ovaccinerade som fick PCR-svabbar. Han dokumenterade också utsändningen av MAC-adresser från de injicerade personernas gravplatser.

 

Hans resultat visades i dokumentären Bluetruth som finns tillgänglig här: https://comusav.com/bluetruth/. Dr Chavez avslöjar sina framgångar med CDS-protokollet (Chlorine Dioxide), och vi diskuterar hur man kan införliva EDTA, C-vitamin och några av mina andra behandlingar i programmet.

 

https://rumble.com/v58fpst-blue-tooth-mac-address-phenomenon-from-covid-19-shots-conversation-with-dr..html

 

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/blue-tooth-mac-address-phenomenon?

 

 

Svensk textad video, säker källa, som förklara om

Mänsklighetens undergång – enligt världsledarnas planer

https://rumble.com/v4pd1ni-mnsklighetens-undergng-som-planerat-av-de-globala-ledarna.html

 

 

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare. bloggproffs.se/

 

SVERIGE GRANSKAS

https://swebbtube.se/c/knapptryckarna_channel/videos

https://www.brighteon.com/ channels/sverigegranskas

 

SVERIGE GRANSKAS nu också på TWITTER

https://twitter.com/SverigeGranskas

 

SVERIGE GRANSKAS nu också på RUMBLE

https://rumble.com/c/c-3348662

 

Sverige

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (internationellt 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu